Devojački bunar

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Srbija i Hrvatska su uveliko prestigle Bosnu i Hercegovinu što se tiče kinematografske borbe (osim Hrvatske sa svojim komedijama, ja ne znam kad sam se zadnji put nasmijao na neku scenu ili dijalog iz hrvatskog filma iz žanra komedije), a uveliko nas prestižu i na polju amaterskog filma. Nikad nije kasno da se uključimo u borbu, doduše, to je ipak jedna zabavna aktivnost.

Još jedan težak aperkat stiže u vidu dvanaestominutnog ostvarenja iz glave Marka Backovića i njegovih kompanjona. Radi se o dvanaest minuta urnebesno lude trash zabave koja vas tjera da držite glavu među koljenima i ruke na stomaku umirući od smijeha.

Kratko i jasno: pet djevojaka ide na odmor, skreću pogrešno i tu nabasaju na suludog ubicu sa sjekirom koji čeka kraj bunara, i to devojačkog. Šta se dešava, pogledat će te sami, ali ne jednom, nego najmanje desetak puta. Savršena montaža (uuu, jebo te, otkud lepardi, genijalna scena!!!), savršena muzika, savršena gluma, savršena cameo uloga Miroslava Lakobrije, srbijanskog vrhunskog FX majstora koji se pojavljuje u filmu u maniru Ralpha iz Petka 13tog, kao i očigledne, vulgarno eksponirane greške ovaj film čine remek-djelom srbijanskog, ali i regionalnog amaterskog filma.

Specijalni efekti su…specijalni! To je sve što imam da kažem.

Svaka čast Marku Backoviću i iskreno se nadam da ćemo vidjeti dugometražni film iz njegovih ruku. Iskreno se nadam, molim na koljenima Ministarstvo kulture Republike Srbije da mu odobri lovu za bilo koji budući projekt. Neće razočarati, ja garantujem za njega!

Skinite sjajni ”Devojački Bunar” potpuno besplatno na:

http://rapidshare.com/files/172565524/MW.part1.rar
http://rapidshare.com/files/172567017/MW.part2.rar
http://rapidshare.com/files/172597654/MW.part3.rar

COVER ART:

INFO:

Zemlja porijekla: Srbija
Godina:
2008
Režiser:
Marko Backović
Uloge:
Iva Rakić, Mirjana Mladenović, Sanja Milosavljević…

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

Napiši svoje mišljenje

SLIČNI ČLANCI

Skip to content