Mucupurulent – Sicko Baby And Other Babes

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Iskreno, nisam očekivao da će me neko grindersko izdanje poslije sjajnog ”Satan Is A Cunt” benda Neuropathia (recenzija na ISK Webzineu) tako brzo oduševiti, a onda hitar i podmukao udarac u glavu – reizdanje albuma ”Sicko Baby” benda Mucupurulent iz 2005. godine me oborilo sa nogu.

Njemački trojac, dosad meni nepoznat svira zajebantski dobar grind’n’roll, odnosno onaj sjajni grind koji vas melje brutalnošću i sjajnim groove ritmom rock’n’rolla. Pored sjajnih guttural vokala, Mucupurulent donosi i one odlične thrash – black vokale koji vas jednostavno nose da…plešete?

Ovo reizdanje njihovog classic albuma donosi nam 40 pjesama, i pored standardnog track lista sa albuma ”Sicko Baby” (koji je, uzgred rečeno, izašao u izadnju Morbid Recordsa), na albumu ćete naći i pjesme sa demo albuma iz 1995. godine koji se zvao ”Bizzare Tales of the Abnormal”, zatim pjesme sa njihove polovice 7” splita sa Cabalom koji se zove ”Remind The Bizzare”, onda pjesme sa njihovog tribute nastupa u ime allmighty Regurgitatea iz 2001. godine, kao i bonus materijal.

Svi grinderi koji nisu ovo čuli, moja topla preporuka da poslušate, jer jednostavno morate zavoljeti bend koji svira, hajdemo reći, besmislenu muziku (bez uvrede, ali kakva je pjesma koja se zove ”Cumshot Messiah ili Lacerated Tits (Nepravilno Odrezane Sise)?) ubacio i super elemente u svoj zvuk, koji izdvajaju ovaj bend iz hrpe prosječnih povraćotina koje imamo često (nažalost) mogućnost čuti.

COVER ART:

INFO:

Ime benda: Mucupurulent
Ime albuma: Sicko Baby And Other Babes
Izdavač: Necroharmonic Records
Godina izdanja: 2005
Website benda: www.mucupurulent.net
Recenzent: Sharan

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI

Translate »