Merciless Death – Evil In The Night

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Nastali 2003? Koga vi lažete? Garant su u Californiji napravili vremeplov, zamrznuli vas 1985. godine i sada poslali u budućnost – da nam podarite jedan od najboljih thrash albuma koje sam čuo!

Ne, sada ozbiljno, ovaj mladi bend je snimio dvadeset pet minuta ludila, i nažalost, album je izašao u vlastitoj produkciji, ograničen na 100 kopija. Ovo je ludilo, i fakat, nekad mi je žao što za neke stvari kasno saznam, jer i kreditnu karticu bi nabavio, samo da zbavim original ovog albuma!

Merciless Death dolaze iz Californije, i donose nam ludilo u 8 pjesama. Tipični old school thrash, rifaža do bola, boli kako je dobro! Bubnjevi luduju, a trojica KLINACA bengaju kao da je sutra kraj svijeta, i kao da će ZLO U NOĆI preuzeti našu planetu!

E, sad…ako volite njemačku brzinu, voljet ćete i ovo…ako volite Destruction, Slayer, Exodus, Rigor Mortis, Toxic Holocaust, Blessed Death, D.R.I. – MORATE voljeti ove momke! Ne, ja stvarno nemam riječi za njihovo sviračko umijeće i filing koji su uspjeli zarobiti u 25 minuta CD-a! Kad sam ja počeo slušati thrash, slušao sam samo bendove uz 80tih, zato mi je njihov zvuk najdraži, i ovo je mrtvi napad iz 80tih, bez ikakvih granica i kočnica!

Znam da će biti teško, ali ovo nabavljajte kako znate i umijete, da ova recenzija ne valja nikako, znam, ali tako će uvijek biti kada se napalim na neki bend (no homo) – ovo nije za recenziranje, ovo je za šutanje i benganje! THRASH!

COVER ART:

INFO:

Ime benda: Merciless Death
Ime albuma: Evil in the Night
Izdavač: Samoizdanje
Godina izdanja: 2005
Website benda: www.myspace.com/mercilessdeath
Recenzent: Sharan

Hvala na čitanju! ISK testira nove načine komunikacije sa publikom, oslobođene algoritama društvenih mreža. 

Budi dio zajednice koja njeguje rock'n'roll i srodne subkulture!

PRIDRUŽI NAM SE NA ISK DISCORDU! 

Primaj garantovano svaku ISK objavu putem ISK kanala na popularnim aplikacijama!

ISK VIBER

ISK WHATSAPP

ISK TELEGRAM

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI

Skip to content