Merciless Death – Evil In The Night

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Nastali 2003? Koga vi lažete? Garant su u Californiji napravili vremeplov, zamrznuli vas 1985. godine i sada poslali u budućnost – da nam podarite jedan od najboljih thrash albuma koje sam čuo!

Ne, sada ozbiljno, ovaj mladi bend je snimio dvadeset pet minuta ludila, i nažalost, album je izašao u vlastitoj produkciji, ograničen na 100 kopija. Ovo je ludilo, i fakat, nekad mi je žao što za neke stvari kasno saznam, jer i kreditnu karticu bi nabavio, samo da zbavim original ovog albuma!

Merciless Death dolaze iz Californije, i donose nam ludilo u 8 pjesama. Tipični old school thrash, rifaža do bola, boli kako je dobro! Bubnjevi luduju, a trojica KLINACA bengaju kao da je sutra kraj svijeta, i kao da će ZLO U NOĆI preuzeti našu planetu!

E, sad…ako volite njemačku brzinu, voljet ćete i ovo…ako volite Destruction, Slayer, Exodus, Rigor Mortis, Toxic Holocaust, Blessed Death, D.R.I. – MORATE voljeti ove momke! Ne, ja stvarno nemam riječi za njihovo sviračko umijeće i filing koji su uspjeli zarobiti u 25 minuta CD-a! Kad sam ja počeo slušati thrash, slušao sam samo bendove uz 80tih, zato mi je njihov zvuk najdraži, i ovo je mrtvi napad iz 80tih, bez ikakvih granica i kočnica!

Znam da će biti teško, ali ovo nabavljajte kako znate i umijete, da ova recenzija ne valja nikako, znam, ali tako će uvijek biti kada se napalim na neki bend (no homo) – ovo nije za recenziranje, ovo je za šutanje i benganje! THRASH!

COVER ART:

INFO:

Ime benda: Merciless Death
Ime albuma: Evil in the Night
Izdavač: Samoizdanje
Godina izdanja: 2005
Website benda: www.myspace.com/mercilessdeath
Recenzent: Sharan

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI