G.O.R.E – Stand Up Sexy Ladies, The Boogie Band is Here

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Česi. Grindcore.

Ne, ne, čekaj. Česi i porn/goregrind, neprevaziđena kombinacija koja uvijek, u svakom trenutku pruža nezaboravnu zabavu. Ukoliko volite grind i sve njegove izdanke, onda dobro znate da je domovina Obscene Extremea, Fekal Partyija i sličnih sjajnih pomjerenih rock’n’roll dešavanja zmijsko leglo odličnih bendova iz navedenih žanrova.

G.O.R.E je još jedan češki gore/porngrind bend koji ipak odskače dodavanjem odličnih rock’n’roll dionica, pa sve to zajedno zvuči kao grind’n’roll cirkus koji vas tjera da plešete u blatu, mortus pijani, obučeni u rozu haljinu.

G.O.R.E vrlo efektivno kombinira mid-tempo dionice i blastbeatove, vozajuće riffove , svinjske vokale, frenetično vrištanje i kreveljenje, usudim se reći sada već klasične porngrind sheme, fore i fazone, a nije izostala i simpatična odlika 99% čeških underground bendova; engleski jezik i njegovi pravopis i gramatika su i dalje velika nepoznanica. Treba napomenuti da slučajno potencijalni slušatelj ne smije pomisliti da bi album mogao biti traljavo snimljen ili produciran; priča je nastavljena sa albuma “Never Sober Level” – produkcija je vrhunska, a G.O.R.E svira fantastično!

Ovakve albume volite ili ne volite. Nema tu zlatne sredine. Ovo je još jedno tako tipično i tako odlično izdanje Khaaranus Productiona koje me tjera da veselo pedalam kad idem na posao. To je to, G.O.R.E je plafon gore-porn priče.

COVER ART:

INFO:

Ime benda: G.O.R.E
Ime izdanja: Stand Up Sexy Ladies, The Boogie Band is Here
Izdavač: Khaaranus Productions
Godina izdanja: 2013
Website benda: FACEBOOK

Hvala na čitanju! ISK testira nove načine komunikacije sa publikom, oslobođene algoritama društvenih mreža. 

Budi dio zajednice koja njeguje rock'n'roll i srodne subkulture!

PRIDRUŽI NAM SE NA ISK DISCORDU! 

Primaj garantovano svaku ISK objavu putem ISK kanala na popularnim aplikacijama!

ISK VIBER

ISK WHATSAPP

ISK TELEGRAM

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI

Skip to content