G.O.R.E – Stand Up Sexy Ladies, The Boogie Band is Here

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Česi. Grindcore.

Ne, ne, čekaj. Česi i porn/goregrind, neprevaziđena kombinacija koja uvijek, u svakom trenutku pruža nezaboravnu zabavu. Ukoliko volite grind i sve njegove izdanke, onda dobro znate da je domovina Obscene Extremea, Fekal Partyija i sličnih sjajnih pomjerenih rock’n’roll dešavanja zmijsko leglo odličnih bendova iz navedenih žanrova.

G.O.R.E je još jedan češki gore/porngrind bend koji ipak odskače dodavanjem odličnih rock’n’roll dionica, pa sve to zajedno zvuči kao grind’n’roll cirkus koji vas tjera da plešete u blatu, mortus pijani, obučeni u rozu haljinu.

G.O.R.E vrlo efektivno kombinira mid-tempo dionice i blastbeatove, vozajuće riffove , svinjske vokale, frenetično vrištanje i kreveljenje, usudim se reći sada već klasične porngrind sheme, fore i fazone, a nije izostala i simpatična odlika 99% čeških underground bendova; engleski jezik i njegovi pravopis i gramatika su i dalje velika nepoznanica. Treba napomenuti da slučajno potencijalni slušatelj ne smije pomisliti da bi album mogao biti traljavo snimljen ili produciran; priča je nastavljena sa albuma “Never Sober Level” – produkcija je vrhunska, a G.O.R.E svira fantastično!

Ovakve albume volite ili ne volite. Nema tu zlatne sredine. Ovo je još jedno tako tipično i tako odlično izdanje Khaaranus Productiona koje me tjera da veselo pedalam kad idem na posao. To je to, G.O.R.E je plafon gore-porn priče.

COVER ART:

INFO:

Ime benda: G.O.R.E
Ime izdanja: Stand Up Sexy Ladies, The Boogie Band is Here
Izdavač: Khaaranus Productions
Godina izdanja: 2013
Website benda: FACEBOOK

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI