Cadaver / Voice of Hate – Vinyl Split

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Evo jedne jako kratke recenzije jako kratkog izdanja. Za one koji nisu informisani, Cadaver je death thrash bend iz Norveške, na početku su svirali pod imenom Cadaver Inc. , iza sebe imaju 3 full lenght izdanja, članovi benda su također svirali u Satyiriconu, Dodhaimsgardu, Celtic Frostu i Aura Noiru, i razišli su se 2004. godine.

Na drugoj strani ovog splita imamo bend iz Španije čije je ime Voice of Hate, sviraju, po njihovim riječima death grind, iza sebe imaju 1 full lenght i hrpu splitova.

Riječ-dvije o izdanju – na ovoj ploči (da, izdanje je izašlo na ploči, za die hard kolekcionare u tačno (pogađate) 666 kopija) se nalaze 3 pjesme, pjesma Cadavera ”Decomposed Metal Skin” sa tipičnom anti-kršćanskom tematikom, koja je upakovana u brzi, prljavi death thrash paket, a sama pjesma je izašla kao druga numera na albumu ”Necrosis” benda Cadaver iz 2004. godine (album je dobio sjajne recenzije u metal svijetu). Pjesma je odlična, i čim je čujete, odmah vam daje do znanja kakav je zvuk Cadaver gajio, i šta možete očekivati ako nabavite njihova ostala izdanja.

Voice of Hate se na ovom izdanju predstavlja sa dvije nove pjesme naziva ”Thrash and Burn” i ”Arising a Firestorm”, koje su tako prljave produkcije, da mogu slobodno reći da njihov death grind ima i noisea koliko vam srce hoće.

Inače, izdanje samo po sebi nije uopće loše, ali 8 minuta materijala teško da će izvući Vaš novac, pogotovo što je naručivanje ploče jako riskantan potez zbog brutalnih poštara. Da su se ova dva benda predstavila sa barem sveukupno pola sata materijala, dao bi vam zeleno svjetlo za ovo izdanje, ali sama dužina (?!?) ovog materijala je jedan od razloga što ovo ne mogu preporučiti nikome osim diehard fanovima ovih bendova, ako takvih na prostora naše zemlje uopće ima.

Pročitaj i ovo:  Brzi pregled: Iron Maiden, Danko Jones, Flotsam & Jetsam...
Pročitaj i ovo:  Brzi pregled: Iron Maiden, Danko Jones, Flotsam & Jetsam...

COVER ART:

INFO:

Ime benda: Cadaver / Voice of Hate
Ime albuma: Split Vinyl
Izdavač: Temple of Darkness
Godina izdanja: 2006
Website benda: www.cadaver.no / www.voiceofhate.com
Recenzent: Sharan

Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

ISK INSTAGRAMANIJA!

SLIČNI ČLANCI