HS#22: Pilot babo

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Možda ste u nekom trenutku pratili zbivanja vezana za televizijsko izdanje emisije “Izvan Svake Kontrole”. Pa znate da smo bili pozvani 2011. godine da radimo, pa smo vrijedno snimili i pilot (žiku dole klipa! :)), pa se onda desila određena frtutma na Kanalu1, pola menadžmenta je otišlo, ekipa se raspustila, pa smo godinu dana kasnije u januaru startovali sa muzičkim blokovima rock’n’rolla pod ISK imenom…

E sad, dešava se nešto veoma vrijedno pažnje, a to je iznenadno cvijetanje i malo bolja situacija na Kanalu1, što bi moglo omogućiti da emisiju vratimo koliko god je više moguće prvotnoj ideji, a to je ona da ISK TV predstavlja sedmični sabirnik dešavanja na underground rock’n’roll sceni, uz reporte, intervjue, recenzije i slično.

Ovo zapravo i nije kolumna na kakve ste nailazili ovdje. Nije ni omanja senzacija za rubriku vijesti, pa da je se dan-dva kasnije ne sjećate.

Dakle, ISK i Kanal1 od septembra će vas početi častiti sedmičnim budalaštinama kojih je urednik ovaj debeli ispod:

A sad glavni razlog zbog kojeg smo se svi okupili ovdje – fantastična pilot emisija televizijskog izdanja “Izvan Svake Kontrole”. Ovako nekako smo mi to zamišljali još tamo u 2011. godine. Ovako nekako, a i bolje ćemo snimati, montirati, režirati i emitovati od septembra. Novac je oduvijek bio i ostao veliki problem za bilo šta što nije sponzorski isplativ projekt (pogodite koliko je ISK zanimljiv sponzorima), ali to vas i ne treba zanimati, no poenta priče je da bi bil lijepo da stanete na kočnicu ako nas budete gazili od septembra, te da umjesto gazanja nogama, bacite  nam svoje prijedloge na izvansvakekontrole@gmail.com. Urednik tj. ja, jesam najpametniji, ali nisam i najmudriji, zato… pišite i to.

Pročitaj i ovo:  Laser Medo i Cyrax, zanimljivost i odsutnost

A sad… pilot babo!

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

Napiši svoje mišljenje

Prethodni članak
Naredni članak

SLIČNI ČLANCI

Skip to content