Neuropathia – Satan Is A Cunt

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Poljski bend Neuropathia napokon je, nakon hrpe neinspirativnih grind izdanja, donio slušljivo izdanje koje bi vas ponovo moglo zainteresirati za žanr goregrind sa punoooo sampleova ala Mortician.

Nakon albuma ”Graveyard Cowboys”, ovi grinderi se vraćaju sa još jednim vrućim materijalom, vrijednim vaše pažnje. Počevši od covera, koji imate priliku i vidjeti, pa do sadržaja CD-a, ovaj album je pun pogodak.

Mnogi su krivo shvatili pojam gore – grinda, i pod tim žanrom nam donosili svakakvo smeće, bez boje, ritma i MUDA.  Neuropathia ide u drugom smjeru, ovaj album od početka, pa do kraja donosi sjajan vibe, odnosno groovy rock ritam, koji vas drži u želji da album poslušate do kraja, a onda još mnogo puta. Lično sam fan benda Blood Duster, a ni Neuropathia se nije stidjela ”podžoniti” dobri rot’n’roll stil BD-a.  Vokal Neuropathie jako dobro skida stil Tony Lee Rotha, i to se najbolje vidi na (meni lično najdražim pjesmama) ”Bad Boys Go To Hell” i ”Plan 9 From Outer Space”.

Muzička strana ovog albuma je također, pored vokalne, za svaku pohvalu, počevši od bubnjarskih dionica, koje svira PsychoDarek, ljubiteljima ovog zvuka poznatiji kao bubnjar Squash Bowelsa, pa do gitara, koje su stvarno majstorski odsvirane, i ukompovane prljavom produkcijom za ocjenu pet (ili deset, kako god hoćete).

Svaka pjesma na albumu ima dobar sample, a neki od njih su stvarno dugi, nevjerovatno dugi, čak bi se i Will iz Morticiana trebao zapitati, jer je dobio ozbiljne konkurente. Krivo mi je samo što im jedna pjesma ima sample iz Evil Deada, ukrali mi ideju, ali su negdje 20000. kradljivci po redu :)

Pročitaj i ovo:  Indigo i njegova "Victoria": Cyberpunk je iz Tuzle

Pored autorskih pjesama, Neuropathia je odala počast odsviravši i par covera svjetski poznatih BloodDustera (legendarna ”PornoStoreStiffi), Repulsiona, GUT-a i Brutal Trutha.

Pročitaj i ovo:  Brzi pregled: Iron Maiden, Danko Jones, Flotsam & Jetsam...

Ako volite grind zvuk, a ne želite da iznova slušate i preslušavate stare ideje u novom pakovanju, nabavite ovaj album. Poljaci deru!

COVER ART:

INFO:

Ime benda: Neuropathia
Ime albuma: Satan Is A Cunt
Izdavač: No Escape Records
Godina izdanja: 2006
Website benda: www.neuropathiasite.prv.pl
Recenzent: Sharan

Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

ISK INSTAGRAMANIJA!

SLIČNI ČLANCI