Motörhead i Eagles of Death Metal potvrđeni za Exit Festival 2015!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

motorhead

Sinoć su za vrijeme svog nastupa u sklopu novosadskog Koncerta godine šabački punk rockeri Goblini u 23.00 h otkrili prva imena Exit Festivala 2015. Kako prenosi Nocturne Magazine, ova najava je došla u vidu izvođača za Rock@Exit program koji će ove godine biti integralni sastav samog festivala, a ne izdvojena cjelina kako je to lani bio slučaj.

Frontmen Goblina Branko Golubović Golub prvo je najavio domaću podršku – novu srbijansku rock’n’roll supergrupu Škrtice koju predvodi Cane, vokal Partibrejkersa. Na Exit Festivalu 2015 nastupit će i Eyesburn, bend koji će krajem decembra koncertom u beogradskom SKC-u obilježiti dvadeset godina djelovanja. Goblini su treće domaće ime Exit Festivala 2015, a headlineri i dovoljno dobar razlog da posjetite prelijepu Petrovaradinsku tvrđavu ove godine je dolazak Eagles of Death Metal, benda kojeg predvode sjajni dvojac Josh Homme i Jesse Hughes, a kao šlag na tortu, kako je to i Golub sam lijepo formulisao, Exit Festival 2015 će pohoditi najveći rock’n’roll bend svih vremena (pisac ove vijesti zadržava pravo na ovo subjektivno mišljenje), jedan i jedini Motörhead!

Odlična vijest vezana za Motörhead je da se Lemmy Kilmister nakon problema koji su ga zadesili prošle godine osjeća sve bolje i bolje, te će Motörhead ući u studio naredni mjesec kako bi započeli rad na svom novom studijskom ostvarenju, nasljedniku albuma “Aftershock” iz 2013. godine.

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI

Translate »