Motörhead i Eagles of Death Metal potvrđeni za Exit Festival 2015!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

motorhead

Sinoć su za vrijeme svog nastupa u sklopu novosadskog Koncerta godine šabački punk rockeri Goblini u 23.00 h otkrili prva imena Exit Festivala 2015. Kako prenosi Nocturne Magazine, ova najava je došla u vidu izvođača za Rock@Exit program koji će ove godine biti integralni sastav samog festivala, a ne izdvojena cjelina kako je to lani bio slučaj.

Frontmen Goblina Branko Golubović Golub prvo je najavio domaću podršku – novu srbijansku rock’n’roll supergrupu Škrtice koju predvodi Cane, vokal Partibrejkersa. Na Exit Festivalu 2015 nastupit će i Eyesburn, bend koji će krajem decembra koncertom u beogradskom SKC-u obilježiti dvadeset godina djelovanja. Goblini su treće domaće ime Exit Festivala 2015, a headlineri i dovoljno dobar razlog da posjetite prelijepu Petrovaradinsku tvrđavu ove godine je dolazak Eagles of Death Metal, benda kojeg predvode sjajni dvojac Josh Homme i Jesse Hughes, a kao šlag na tortu, kako je to i Golub sam lijepo formulisao, Exit Festival 2015 će pohoditi najveći rock’n’roll bend svih vremena (pisac ove vijesti zadržava pravo na ovo subjektivno mišljenje), jedan i jedini Motörhead!

Odlična vijest vezana za Motörhead je da se Lemmy Kilmister nakon problema koji su ga zadesili prošle godine osjeća sve bolje i bolje, te će Motörhead ući u studio naredni mjesec kako bi započeli rad na svom novom studijskom ostvarenju, nasljedniku albuma “Aftershock” iz 2013. godine.

Hvala na čitanju! ISK testira nove načine komunikacije sa publikom, oslobođene algoritama društvenih mreža. 

Budi dio zajednice koja njeguje rock'n'roll i srodne subkulture!

PRIDRUŽI NAM SE NA ISK DISCORDU! 

Primaj garantovano svaku ISK objavu putem ISK kanala na popularnim aplikacijama!

ISK VIBER

ISK WHATSAPP

ISK TELEGRAM

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI

Skip to content