Motörhead centralna tema DLC ekspanzije video igre Victor Vran

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

vvmotorhead

Autori akcijskog RPG naslova Victor Vran danas su objavili da će ovaj nedavno objavljeni naslov dobiti i zanimljivu DLC ekspanziju.

U saradnji sa Global Merchandisingom, kompanija Haemimont Games radi na “Motörhead through the Ages” ekspanziji čija je centralna tema četrdeset godina duga karijera rock’n’roll giganata.

“Motörhead through the Ages” će biti dodatak u potpunosti inspirisan karijerom grupe – od tekstova, historijskih momenata i generalnog stava. Svijet Victora Vrana bit će proširen na novu zasebnu priču koja će se dešavati na novim lokacijama, od ratom uništenih gradova do Divljim zapadom inspirisanih predjela. Oružja i moći će također biti inspirisani Motörheadom, a neprijatelji Lemmyija Kilmistera postat će i neprijatelji Victora Vrana – igrači će se suočavati sa religijskim fanaticima i korumpiranim političarima. Ono najvažnije je da je Haemimont Games najavio i pažljivo probran soundtrack od kojih dio pjesama nikad prije nije bio objavljen!

“Motörhead through the Ages” bit će objavljen do kraja ove godine.

Ovo nije prvi put da se Motörhead pojavljuje kao tema video igara – MMORPG naslov Entropia Universe ima virtuelni svijet inspirisan Motörheadom.

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI