Ko ide na koncerte Madballa i Mastera? Saznajte SAD!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Jasno je da na sutrašnji koncert Enter The Nu Breed karavana koji predvodi Madball, a pored istog čine i Deez Nuts, Your Demise i Nasty idu svi, ali neko će zahvaljujući ISK, BHxHC Bookingu, SMF Promotionsu, Crash.ba i Lili otići potpuno besplatno! Koncert Madballa, Your Demisea, Nastyija i Deez Nutsa održat će se u klubu Cinemas/Sloga, 13.12.2013. sa početkom u 20.00 h!

No to nije sve, najmlađa saradnica ISK, kćerka urednika Lili izvukla je i sretnog dobitnika karte za koncert Mastera koji će uz podršku bendova Hanged i Dehuman zasvirati u klubu AG, 14.12.2013. godine!

U žrijebu za izvlačenje pronašla su se imena svih osoba koje su do 21.00 danas podijelile sliku sa našeg Facebooka sa public dozvolom (nažalost, više od deset ljudi nije dijelilo sliku sa public dozvolom i nismo ih mogli ubaciti u izvlačenje jer nismo znali ko su) i/ili napisale koja su im to tri najbolja albuma u 2013. godini.

Oba sretna dobitnika moraju imati identifikacioni dokument kako bi na ulazu preuzeli svoje karte. Karte se ne mogu mijenjati ni preprodavati. Karta vrijedi samo na ime dobitnika.

Možda si baš ti sretnik? Pogledaj video i saznaj!

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI