Potvrđen meet’n’greet sa bendom Iced Earth!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Ovih dana govorkalo se o mogućoj meet’n’greet seansi sa članovima benda Iced Earth koji dolazi u Sarajevo u sklopu svoje turneje “Worldwide Plagues 2014” 26.1.2014. godine. Njihov nastup, uz bendove Warbringer i Elm Street bit će održan u klubu Cinemas (Sloga).

Danas smo saznali i da je oficijelno potvrđena meet’n’greet seansa sa članovima benda Iced Earth! O tačnom mjestu i vremenu održavanja izvijestit ćemo vas naknadno.

Karte za ovaj spektakl su i dalje dostupne u pretprodaji u klubu “Cinemas” svakim danom osim nedjelje od 09.00-17.00, dok se elektronske ulaznice mogu poručiti na adresi www.ticket4you.org. Organizatori su ponudili i mogućnost rezervacije ulaznice za publiku koja živi izvan Sarajeva ili nije u mogućnosti naručiti ulaznice putem interneta. E-mail rezervacije ulaznica primaju se na adresu ieulaznice@gmail.com. U e-mailu je potrebno navesti ime i prezime, grad, kontakt telefon i broj ulaznica. E-mailom rezervisane ulaznice moći će se preuzeti na ulazu u klub “Cinemas” na dan koncerta. Pretprodajna cijena ulaznica iznosi 40 KM, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 50 KM.

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI