Poklon paketi za sretne posjetitelje na sarajevskom koncertu Mastera

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Izdavačka kuća Beyond The Sun Records odlučila je nagraditi dva sretna posjetitelja sarajevskog koncerta Mastera, Dehumana i Hangeda koji će se održati u klubu AG, 14.12.2013. godine. Kupci pedesete i stote karte dobit će poklon paket izdavačke kuće Beyond The Sun Records u kojem se nalaze albumi “Propast” benda Nonsense, “Nojev Let” benda Motherpig, kao i najnovije izdanje BTS-a, album “Noć za teške priče” benda Dozër.

“Noć za teške priče” izdat je u novembru u CD i digitalnoj varijanti. CD se može kupiti na prodajnim mjestima “Mustre i Šare Tattoo&Piercing Studio” u Sarajevu i Caffe “Art” u Hadžićima, a digitalna varijanta dostupna je na stranici www.dozerfuckendozer.info.

14.12.2013. godine rezervisan je za nastup pionira death metala, legendarnog američkog benda Master. Master je osnovan 1983. godine u Chicagu, a osnivač benda Paul Speckann već godinama živi u Češkoj Republici, odakle Master danas djeluje. Ove godine Master slavi trideset godina postojanja i sviranja death metala koji je oblikovan i na osnovama koje su postavili Slayer, Venom i Motorhead, te nije čudno čuti i prizvuke thrasha i rock’n’rolla u njihovom zvuku. Underground legende su u septembru ove godine izdale i album “The Witchhunt”, nasljednik prošlogodišnjeg albuma “The New Elite”. Na koncertu koji će se održati u klubu “AG” publici će se predstaviti i mladi osječki death metal bend Hanged, te belgijski Dehuman. Karta će se moći kupiti samo na ulazu u klub “AG”, a koštat će 12 KM.

Početak nove koncertne sezone desit će se već u januaru nastupom američkih bendova Iced Earth i Warbringer, te australijskog Elm Street, 26.1.2014. u klubu “Cinemas”.

 

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI