Haos u Mostaru: MOSHUS METAL FEST za dva dana!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

moshusmetalfest

Organizacije metal dešavanja u Bosni i Hercegovini ne jenjavaju ni krajem godine, a dokaz tome je prvo izdanje mostarskog metal festivala MOSHUS METAL FEST koje će biti održano 6.12.2014. godine u OKC Abrašević.

Moshus Promotions 6.12.2014. obilježava i godinu dana uspješnog rada. U proteklih tri stotine šezdeset i pet dana, Mostar je počeo sijati novim sjajem na mapi metal dešavanja u Bosni i Hercegovini, upravo zahvaljujući radu ljudi okupljenih iza Moshus Promotionsa. Organizovani su koncerti lokalnih bendova, ali i gostiju iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Italije, Finske i Švedske.

Na MOSHUS METAL FESTU publici će se predstaviti šest bendova iz Bosne i Hercegovine. Domaćini su mostarski hardcore crust sastav Crustalno Jasno i melodični death metal bend Disparity, od kojih potonji broji i članove iz Širokog Brijega. Iz Sarajeva stižu death metal bendovi Man Down i Festival of Mutilation, te doom metal sastav Essence of Black. Tuzlanski death metalci ToxicDeath također će nastupiti na MOSHUS METAL FESTU.

Karta u pretprodaji košta 10 KM, dok će na dan koncerta cijena iznositi 12 KM. Karte se u pretprodaji mogu kupiti na tri mjesta u Mostaru: u OKC Abrašević, Black Dog Pubu, te Caffe Rock Meddleu.

Vrijedi napomenuti da će se sutra u Caffe Rock Meddle održati i warm-up slušaona uz promotivne cijene pića i listu sastavljenu od muzike bendova iz regiona.

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI