Fleshgore – Killing Absorption

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Fleshgore, brutal death metal četverac iz Ukrajine, više-manje poznat ljubiteljima ovog žanra su, sad nam već davne 2003 godine, izdali svoj prvi album “Killing Absorption“, koji je, eto, tri godine poslije, opet ugledao svijetlo dana kao reizdanje njihove nove izdavačke kuće This Dark Reign.

Ovo je zapravo treće reizdanje istog albuma, i iskreno, što se tiče ultra brutalnih varjacija, nikakve bitne promjene nisu urađene ni ovaj put. Pjesme za nijansu drugačije od prvobitnog pokušaja, istina, bolje, u nešto pitomijoj produkciji, ali i dalje dovoljno zaprljanoj, što, ko biva, dolikuje jednom underground death metal aktu.

Raskalašenost i brutalnost je definitivno jača strana ovog banda. Nakon zlokobnog zvuka u prvim sekundama, na red dolaze psihotični zvuci, koji se nastavljaju u sljedećih pola sata. Naravno, ništa ne bi prošlo bez divljeg tempa, manijakalnih thrash mosh dionica, te dragog nam blast beata. Što se vokala tiče, na momente pretjeran, možda zbog totalnog gušenja u tekstovima, ali i dalje zadovoljavajuće dobar. Pjesme haman pa iste, sa dva-tri upadljiva naslova, i to je otprilike to.

Da zaključimo, ovo je jedan tek solidan album koji brzo pada u zaborav, ali bez dileme će, pa barem na kratko, goditi svim fanovima Dying Fetusa, Morticiana ili pak Blood Rituala.

COVER ART:

INFO:

Ime benda: Fleshgore
Ime albuma: Killing Absorption
Izdavač: This Dark Reign Records
Godina izdanja: 2006
Website benda: www.fleshgore.com
Recenzent: BurningWitch

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

Napiši svoje mišljenje

SLIČNI ČLANCI

Skip to content