Airbourne potvrđen za ovogodišnje izdanje InMusic Festivala!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Temperatura se upravo digla za nekih pedesetak stepeni: australijski hard rock heroji novog doba Airbourne potvrđeni su kao dio postave ovogodišnjeg izdanja InMusic Festivala koje će se održati od dvadeset i četvrtog do dvadeset i šestog juna u Zagrebu!

Realno je očekivati da će Airbourne svaki kutak zagrebačkog Jaruna ispuniti nemjerljivom količinom adrenalina i energije!  Scenski alpinizam, svirka s vrha pozornice i skidanje reflektora samo su neki od poteza koji se mogu očekivati od pjevača i gitarista Joela O’Keeffea. Neće izostati ni spektakularan light show obavijen naletima dima pirotehnike, a izvrsna je vijest i da će festivalska publika među prvima uživo čuti pjesme s novog albuma “Black Dog Barking” koji izlazi krajem maja.

Uz Joela, Airbourne su 2003. godine osnovali njegov mlađi brat Ryan O’Keeffe (bubnjevi), David Roads (gitara) te Justin Street (bas). Inspirirani bendovima poput Thin Lizzy, AC/DC i Motörhead, nezaustavljivo su svirali te dosad objavili dva albuma, “Running Wild” i “No Guts No Glory”. Binu su dijelili sa najboljim bendovima poput Iron Maidena i Rolling Stonesa, a svirali su na festivalima poput njemačkog Wackena i britanskog Downloada. Ovoga ljeta čekaju ih nastupi na Rock Am Ring i Rock Im Parku u Njemačkoj, Nova Rock festivalu u Austriji, Sonisphere festivalu u Francuskoj…

Ulaznice za InMusic Festival su dostupne i u Bosni i Hercegovini putem servisa Kupikartu.ba.

Airbourne se pridružuju dosad najavljenom lineupu koji čine Arctic MonkeysIggy and the StoogesBloc Party te NOFX.

 

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

1 komentar

SLIČNI ČLANCI

%d bloggers like this: