Agathocles – Full On In Nippon

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Fascinantan je broj izdanja legendi tzv. mince-corea koji nije ništa drugo nego oštri socio-politički grindcore punk. Još je fascinantnije da je ovo prva recenzija jednog izdanja benda Agathocles iako je potpisnik ovih redova veliki ljubitelj zvuka benda, a čak je i imao čast da završi na jednom split izdanju sa bendom.

No, fascinacija ovdje prestaje, a počinje seciranje novog live materijala benda. “Full On In Nippon” je živi album snimljen za vrijeme turneje Agathoclesa po Japanu. Album je snimljen u maju prošle godine na Asakusa Extreme Festivalu u Tokiju. Set je to od trideset i šest pjesama unutar vremenskog raspona od trideset i jednu minutu, tako da možete očekivati samo ekstremno bildanje atmosfere i ludila, te maltretiranje ušiju na koje su navikli svi ljubitelji Agathoclesa. Između pjesama tu i tamo i ima neke priče o pjesmama, ali većinom ide pjesma za pjesmom, dok je setlista sačinjena od svih klasika ovog benda kao što su “A For Arrogance”, “Go Fucking Nihilist”, “Until It Bleeds” i mnogih drugih.

Zvuk je odličan, baš kakav treba biti, živ i prljav, ali savršeno se čuju svi instrumenti i vokali, tako da na tu stranu što se tiče kvalitete snimka fule nema.

Ako volite Agathocles, ovo će vam izdanje leći ko budali šamar, a preporuka je da nabavite i LP koji je objavljen u samo stotinjak primjeraka (ako već nije rasprodan). Ako ne volite grindcore, a specijalno ako ne volite Agathocles, nemojte ni pokušavati, samo ćete se iznervirati. :)

COVER ART:

INFO:

Ime benda: Agathocles
Ime izdanja: Full On In Nippon
Izdavač: Bringer of Gore
Godina izdanja: 2011
Website benda: www.agathocles.com 

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI