Zadnji dan pretprodaje karata za sutrašnji koncert Agnostic Fronta; warm up koncert večeras u Undergroundu!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

[singlepic id=3258 w=800 h=600 float=center]

 

Danas je zadnji dan pretprodaje karata za sutrašnji koncert legendarnog newyorškog benda Agnostic Front koji će se održati u Centru za djecu i mlade Novo Sarajevo. Uz Agnostic Front na sarajevskom koncertu nastupit će i The Mongoloids i Take Offence.

Karte se još danas mogu kupiti po pretprodajnoj cijeni od 30 KM u Korner Pubu, klubu Cinemas i galeriji Boris Smoje. Na dan koncerta karte će se moći kupiti samo na ulazu u Centar za djecu i mlade Novo Sarajevo.

Karte će se moći kupiti po pretprodajnoj cijeni i večeras na Agnostic Front Warm Up koncertu u klubu Underground gdje nastupaju hardcore bendovi Demonwomb i Wolf Down. Cijena ulaznice za ovaj koncert je 3 KM.

Svi zainteresirani/e za koncert Agnostic Fronta koji ne žive u Sarajevu, a žele kupiti karte po pretprodajnim cijenama, e-mail rezervacije su otvorene još danas. E-mail adresa za rezervaciju je brain_blocade@yahoo.de. Jedna osoba može rezervisati maksimalno dvije karte, a potrebno je poslati ime i prezime, kontakt broj telefona i broj lične karte / JMBG.

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI