Specijalno izdanje “Graduation Daya” stiže u oktobru!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Graduation Day BR 3D PACKSHOT

Britanska filmska kuća 88Films ove godine će imati pune ruke posla. Dio njihove ponude bit će i kolekcija slasher klasika osamdesetih, kolekcija koja će započeti sa izdavanjem specijalnog BluRay izdanja slashera “Graduation Day”. Ovaj kultni slasher iz 1981. godine bit će prvi u nizu restauriranih klasika horror filma koji će u izdanju 88Filmsa biti ponuđeni sa mnoštvom dodataka. Tako će “Graduation Day” izdanje sadržavati i dokumentarni film “Scream Queens: Horror Heroines Exposed”, dokumentarni film o heroinama horror filma za čiju je produkciju zadužen tim koji je snimio i sjajni “Slice and Dice: The Slasher Film Forever”.

Pored restauriranog “Graduation Daya” i dokumentarnog filma “Scream Queens: Horror Heroines Exposed”, na BluRay izdanju nalazit će se intervjui, škola Trominih specijalnih efekata, dodatni traileri, muzički video spotovi u izdanju Trome, te još mnogo toga. BluRay izdanje bit će regionalno otključano, a izdavanje se očekuje 13. oktobra.

“Slasher Classics Collection” niz će nakon “Graduation Daya” nastaviti “Don’t Go In The Woods… Alone!” i “Mother’s Day”.

Pogledajte trailer! (napominjemo da ovo nije trailer za izdanje 88Filmsa)

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI