Serijal Bruca Braca Bruda Brada novogodišnjim specijalom najavljuje novu sezonu

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

bruca braca bruda brada

Animirani serijal Bruca Braca Bruda Brada vraća se sa novom sezonom “Jači nego ikad” koja će biti emitovana tokom 2022. godine. Ljubitelji Švrakindolaca neće morati čekati toliko dugo – 31. decembra u 22 sata na Youtube kanalu Bruca Braca Bruda Brada emitirat će se “Novogodišnja priča”.

“Ovo je novogodišnji specijal kojim najavljujemo sezonu. Najava specijala je kratki trailer koji možete pogledati već danas”, govore članovi kolektiva Helem Nejse, autori najpoznatijeg bh. animiranog serijala.

Nova sezona nastavlja se na prošlogodišnju, u Eksperimentalnoj poluklinici Dilajla, koja je, kako kažu autori, proizvod sitnopolitičkih marifetluka načelnika Naila Hadžimusadervišahmedbegovića.

“Epizoda kojom otvaramo sezonu najavljuje tematske iskorake; kriminal postaje organizovaniji, geopolitika adrenalinska disciplina, halucinacije sviju rade jače nego ikad. Region je na nogama i jedva čeka nove epizode jedinog i najboljeg crtanog u ovom dijelu svijeta. Pregovaramo sa vladama regiona da stavimo restrikcije na preglede izvana, kako bi preokrenuli trendove emigracija mladih u Zapadnu Evropu. Rusija moli da ne “zatvaramo pipu” i obećavaju da neće zatezati oko gasa dok god pravimo i objavljujemo epizode. Još uvijek nismo donijeli konačne odluke”, govore Helem Nejse.

I naredna sezona bit će ponuđena na gledanje potpuno besplatno na BBBB Youtube kanalu koji u ovom trenutku bilježi više od 4 miliona pregleda, te okuplja više od 40000 pratilaca koji nestrpljivo očekuju nove avanture četvorke.

“Prvu smo sezonu posvetili uspostavljanju BBBB univerzuma, a sada počinjemo otkrivati njegova prostranstva. Za razliku od prethodne sezone, u ovoj će se epizode tematski vezati jedna za drugu. To je dobro, jer će se na taj način i likovima život drastično zakomplikovati”, poručuju iz Helem Nejse tabora.

Hvala na čitanju! ISK testira nove načine komunikacije sa publikom, oslobođene algoritama društvenih mreža. 

Budi dio zajednice koja njeguje rock'n'roll i srodne subkulture!

PRIDRUŽI NAM SE NA ISK DISCORDU! 

Primaj garantovano svaku ISK objavu putem ISK kanala na popularnim aplikacijama!

ISK VIBER

ISK WHATSAPP

ISK TELEGRAM

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI

Skip to content