Sea Star Festival 2023: Uvertira u festivalsko ljeto!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

sea star festival umag
Sea Star je odlična uvertira za nadolazeći Exit Festival (foto: Sea Star Photo Team)

I ptice na grani znaju već da se u Umagu od 19 i 20.5. održava ovogodišnji Sea Star festival, a te iste ptičice slušaju i Prodigy, Robina Schulza, Indiru Paganotto, ali i Gršu, Hiljsona Mandelu, Krankšvester, pa sve do Marcela. Naime, ovogodišnji line-up Sea Stara ostaje dosljedan heterogenom sastavu na nekoliko pozornica.

Ali zašto baš na Sea Star?

Sea Star je organiziran od strane Exitove ekipe i ovaj festival ne samo da najavljuje veliki Exit, već donosi i neke iste, a neke žanrovski slične izvođače – klasika u svijetu spin-offova, odnosno sestrinskih festivala. Umag je idealna lokacija jer a) dobro je prometno povezan i nije daleko međunarodnim gostima, ali ni domaćima, b) na moru je,  c) nije nagužvan kao Rovinj ili Poreč u to doba godine i d) na moru je (ovo je jako bitno).

2017. godine slušali smo Prodigy i moramo priznati da smo usred koncerta izašli vani na ćevape. Zašto? Pa, osobno nam nije odgovarao repertoar ni činjenica da se Maxim nije skidao s mikrofona, a u samom festivalskom prostoru hrana nam se u tom trenu činila – preskupom. Iako je Keith Flint 2019. godine napustio ovaj svijet, Prodigy nastavlja dalje bez njega…

Senidah i Umag se vole, pokazala je i dokazala to više puta, tako nas ni ovaj izbor ne čudi. Tako Sea Star nudi nešto za nas milenijalce i za generaciju Z, a vjerujemo da će ponešto za sebe pronaći i boomeri.

Dobro, a detalji?

Program u petak predvode jedan od najvećih svjetskih hitmaker Robin Schulz, uz kojeg stižu i Mahmut Orhan, Senidah i Hiljson Mandela, sjajni b2b setovi Daria Kolosova & Etapp Kyle, Marko Nastić & Dejan Miličević, DJ Jock & Shipe te Tim Urbanya & Alessio, zatim Joker Out, Nika Turković, Dzipsii i Vanillaz te tim Electric Waves pozornice na čelu s Ilijom Rudmanom.

U subotu će na festivalski Tesla Main Stage sletjeti giganti The Prodigy, techno superzvijezda Indira Paganotto, regionalan trap best of koji uključuje, Krankšvestere, Gršu, 30Zonu, Foxa & Surreala, Ružno pače, Podočnjake, Miach, Micka Lifu, TTM, Masayah, Thicc Boia, At The Spot i RNB Confusion Sound System, kao i Electric Waves postava predvođenu Ian F-om i Marcelom.

Welcome party 18. i Closing party 21. svibnja svojim će DJ nastupima obilježiti SMT#nG, Marcel, VIIITO, Aldo Morro, Pablo Panda, Recep, Bronski, Ian F. i Marin Biočić.

Više o kartama i logistici festivala možete pronaći upravo ovdje!

Hvala na čitanju! ISK testira nove načine komunikacije sa publikom, oslobođene algoritama društvenih mreža. 

Budi dio zajednice koja njeguje rock'n'roll i srodne subkulture!

PRIDRUŽI NAM SE NA ISK DISCORDU! 

Primaj garantovano svaku ISK objavu putem ISK kanala na popularnim aplikacijama!

ISK VIBER

ISK WHATSAPP

ISK TELEGRAM

Matea Lacmanović
Matea Lacmanovićhttps://www.izvansvakekontrole.com
Matea lovi sunce i voli more. U potrazi je za svježim zrakom i filozofiranjem, praunuka vještica koje niste spalili.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI

Skip to content