Preuzmite besplatno (ili platite koliko hoćete) album “Dabar” Snake Eatera; promocija večeras u Klubu AG!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Kako je i ranije najavljeno putem medija, sarajevski high voltage rock bend Snake Eater danas je objavio debitantski album “Dabar”.

Arogantno,divljačko putovanje po bespućima rock’n’rolla, album koji trese kosti, kako kažu članovi benda za sada je dostupan u digitalnoj verziji na Bandcamp stranici benda koja se nalazi na adresi http://najboljibend.bandcamp.com

Publika ima priliku da odredi sama cijenu albuma, a donje granice nema, tako da svi mogu album skinuti i besplatno ukoliko žele.

“Cilj nam je proširiti album što dalje i što više. Ljudi mogu platiti i ne moraju. Nama nije do novca jer mi živimo od tantijema, emitovanja u medijima i koncerata. Skupo smo plaćeni i najmanje što trebamo je da neki novi klinac ili klinka koje imamo priliku zaraziti rock’n’rollom ne mogu uživati u ovom izdanju zbog nedostatka novca.”, obrazložio je Rocco Rajvosa, frontmen benda.

Album je sniman u velikom studiju BHRT produkcije, a ton majstori su Mirza Šišić i Aid Ćupina. Produkciju, mix i mastering albuma radio je gitarista Snake Eatera, GG.

Vrijedno je napomenuti da će se večeras u sarajevskom klubu AG desiti promocija albuma “Dabar” gdje će uz Snake Eater publiku zabavljati i beogradski punk’n’roll trio S.U.S., kao i prvi novinarski rock’n’roll bend u regiji, Kablovi. Ulaznica košta pet KM.

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

Napiši svoje mišljenje

SLIČNI ČLANCI

Skip to content