Potvrđeni bendovi podrške na sarajevskom koncertu downseta.!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Američke rap rock legende downset. će u sklopu svoje evropske turneje posjetiti i Bosnu i Hercegovinu. Njihov nastup će biti održan 1.7.2014. godine u sarajevskom klubu Sloga, a organizatori BHxHC Booking i SMF Promotions su potvrdili i imena dva benda podrške koji će nastupiti sa downsetom.

Šestočlani metalcore/alternativni metal bend Aesthetic Empathy osnovan je 2001. godine u Sarajevu. Čine ga članovi iz Novog Travnika i Sarajeva, a zanimljiva je i kombinacija dva potpuno različita vokalna stila. 2007. godine članovi benda su počeli snimati album “Definement” koji je objavljen u vlastitoj režiji u februaru 2010. godine, a možete ga nabaviti po cijeni koju sami odredite na Bandcampu.

M.T.S. (Menace to Society) je sarajevski hardcore bend osnovan od strane veterana sarajevske underground scene. Njihova muzika nije samo hardcore, već sadrži i dosta metal elemenata. 2007. godine izdali su EP izdanje “Menace to Society”, a zatim i dva demo izdanja 2009. i 2010. godine. Njihova cjelokupna diskografija dostupna je za download na ovoj adresi.

Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

ISK INSTAGRAMANIJA!

SLIČNI ČLANCI