Pet dana do sarajevskog koncerta Iced Eartha, večeras u The Aebyssu gost Stu Block!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Ostalo je samo još pet dana do sarajevskog koncerta Iced Eartha. Američki Iced Earth će uz podršku Warbringera i Elm Streeta odsvirati koncert u sarajevskom klubu Sloga 26.1.2014. godine. Sarajevski koncert bit će održan u sklopu turneje “Worldwide Plagues 2014”.

Tim povodom u večerašnjem izdanju The Aebyss Radio Showa koji se emituje utorkom od 21.00 na Radiju Sarajevo (95,2 FM ili www.radiosarajevo.ba) gostovat će vokal Iced Eartha Stu Block. Poslušajte ovaj intervju i pripremite se za fantastičan koncert koji nas očekuje ove nedjelje.

Novi studijski album “Plagues of Babylon” benda Iced Earth objavila je izdavačka kuća Century Media Records 6.1.2014. godine, a album je već dobio vrlo visoke ocjene u nekim od najeminentnijih medija koji se bave heavy metal muzikom. Sarajevska publika će biti jedna od prvih koja će imati priliku slušati predstavljanje ovog albuma uživo.

Karte za ovaj spektakl su i dalje dostupne u pretprodaji u klubu Sloga svakim danom osim nedjelje od 09.00-17.00, dok se elektronske ulaznice mogu poručiti na adresi www.ticket4you.org.

Organizatori su ponudili i mogućnost rezervacije ulaznice za publiku koja živi izvan Sarajeva ili nije u mogućnosti naručiti ulaznice putem interneta.

E-mail rezervacije ulaznica primaju se na adresu ieulaznice@gmail.com. U e-mailu je potrebno navesti ime i prezime, grad, kontakt telefon i broj ulaznica. E-mailom rezervisane ulaznice moći će se preuzeti na ulazu u klub Sloga na dan koncerta. Pretprodajna cijena ulaznica iznosi 40 KM, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 50 KM.

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

Napiši svoje mišljenje

SLIČNI ČLANCI

Skip to content