Pi Brewery skuhao limitiranu ediciju ISK Pale Ale piva!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

pi brewery isk pale ale Ilidžanska craft pivovara Pi Brewery i ISK ponosno predstavljaju ISK Pale Ale, limitiranu ediciju piva iz pale ale porodice, specijalno pripremljenog za ISK rođendan. ISK Pale Ale bit će službeno piće rođendanskog koncerta 13. augusta 2022. u Klubu AG; dio će biti podijeljen bendovima za osvježenje prije i poslije svirke, dio publici, a dio će biti stavljen u prodaju samo tu noć. Etiketu za ISK Pale Ale dizajnirala je Nermina Filipović.

pi brewery isk pale ale

“Veliko nam je zadovoljstvo što smo imali priliku da sarađujemo sa Pi Brewery na ovom projektu. Naše lične i profesionalne historije su međusobno povezane, još od samih početaka ISK i prije Pi Breweryja, kada je Amer Mahmutović Cane predvodio punk bend Spanish Flyz. I nakon završetka aktivnog bavljenja muzikom, pomagao je rock’n’roll na različite načine, poput ovog”, izjavio je urednik ISK, Arnel Šarić.

ISK Pale Ale je pivo umjerene jačine, izuzetno pitko i zahmeljeno američkim hmeljom. Radi se o pivu punog okusa koje savršeno osvježava. U Klubu AG bit će dostupno kao merch, što znači da molimo sve one koji kupe pivo da zbog pravila kluba pivu ne konzumiraju unutar prostorija i u bašti kluba AG, već da kući nazdrave za 18 godina rock’n’rolla.

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI