Pandemonium – Misanthropy

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Album “Misanthropy” na mojoj listi označio je prvi susret sa ovim poljskim death/black sastavom koji ove godine puni dvadeset i tri ljeta postojanja. “Misanthropy” je četvrto studijsko djelo ovog benda. Potpuno operisan od bilo kakvih predrasuda, očekivanja i želja, bacio sam se na slušanje…

Pandemonium je u osnovi death/black metal bend koji u odjelu atmosfere, odlične, teške, tugobne atmosfere nudi jako mnogo, više nego u riffovima, a sami riffovi su sjajni. Da li me pratite? Ovaj bend i njihov četvrti album predstavljaju fantastičan hipnotizirajući sonični napad. Epski riffovi, odlične dionice klavijatura, repetitivni ritmovi koji grade strukturu pjesama… sam Pandemonium me podsjeća na iskustvo prvog slušanja Akercockea koji mi je i dalje jedan od najdražih bendova u ovom muzičkom miješanom mesu; uzevši najbolje od blacka, najbolje od deatha i dodavši gomilu atmosfere, Pandemonium su stvorili album koji drži pažnju slušatelja od početka do kraja, bili ljubitelji dvorifnih kompozicija ili apsolutnih muzičkih petljavina zanimljivih samo bendu koji ih je odsvirao i vama.

Jedina zamjerka koju imam na ovo izdanje nije sama produkcija, nego glasnoća albuma; nakon tri pjesme slušanja na slušalicama, uši bole, uši otpadaju.

Sve u svemu, iznimno preporučljivo izdanje.

COVER ART:

INFO:

Ime benda: Pandemonium
Ime izdanja: Misanthropy
Izdavač: Pagan Records
Godina izdanja: 2012
Website benda: http://pandemonium.metal.pl/

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI