One Records objavio album “Sam Protiv Svih” grupe Snake Eater

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Izdavačka kuća One Records jučer je objavila drugi album “Sam Protiv Svih” sarajevske high voltage rock grupe Snake Eater. Sarajevska petorka, poznata po albumu “Dabar”, novi album je snimila u studiju Bigfoot Audio sa producentom Harisom Saračevićem poznatim po radu sa bendovima Helem Nejse i Billy Andol. Omot i dizajn izdanja kreirao je ilustrator Boris Stapić.

Na albumu “Sam Protiv Svih” nalazi se devet rock’n’roll himni. Publici su već ranije otkrivene numere “Sam protiv svih” i “Vječno živjele žene”, ali tu nije kraj hitovima – ljubitelji brzih automobila uživat će u “Lakiranoj ljepotici”, bol uzrokovan ljubavnom prevarom temelj je pjesme “U krevetu sa drugim”, dok je “Gorka ljubav” himna rock’n’roll bahanalija. One Records je odlučio obradovati sve ljubitelje benda, pa će tako uz novo izdanje ljubitelji dobiti i CD izdanje albuma “Dabar” potpuno besplatno.

Grupa je najavila druženje sa ljubiteljima benda u baru Curry (Grbavička 2) u Sarajevu 9. juna (subota). U 20 sati prisutni će moći poslušati album u potpunosti, te ga kupiti po jedinstvenoj promotivnoj cijeni od 12 KM. Album će u regularnoj prodaji koštati 15 KM.

Hvala na čitanju! ISK testira nove načine komunikacije sa publikom, oslobođene algoritama društvenih mreža. 

Budi dio zajednice koja njeguje rock'n'roll i srodne subkulture!

PRIDRUŽI NAM SE NA ISK DISCORDU! 

Primaj garantovano svaku ISK objavu putem ISK kanala na popularnim aplikacijama!

ISK VIBER

ISK WHATSAPP

ISK TELEGRAM

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI

Skip to content