Offending – Age of Perversion

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Francuski Offending je autoru ovih redova apsolutna nepoznanica, pa  je najbolje da ne pametujem nego da izbacim činjenice i malo subjektivnog mišljenja, te tako uspješno privedem recenziranje ovog albuma kraju.

“Age of Perversion” je drugi album ovog francuskog death metal benda koji se najbolje osjeća kada plovi morima tehničkog i brutalnog death metala. Neke posebne filozofije na ovom albumu nema, ako volite tehnikubrutalu, vjerujem da će vam se svidjeti i ovaj album. U cijelu kombinaciju ubačena je i zdrava doza melodije kojom se gradi atmosfera na izdanju kako ne bi sve zvučalo kao besmisleno bildanje.

Nakon više preslušavanja albuma, mogu reći da Offending zvuči kao francuski odgovor na bendove kao što su Suffocation, Hate Eternal i Vile.

Kad se račun sabere, Offending je snimio kvalitetno, riff-salata izdanje koje će leći fetištima milion riffova prije prvog refrena i ljubiteljima kucanja, death metala uz čije zvuke ne možeš bengati, već samo prijetiti prstom. Da ne kažem da će se svi drugi smoriti do smrti.

COVER ART:

INFO:

Ime benda: Offending
Ime izdanja: Age of Perversion
Izdavač: Deepsend Records
Godina izdanja: 2012
Website benda: http://www.offending.fr/

Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

ISK INSTAGRAMANIJA!

Pročitaj i ovo:  Fulci - Exhumed Information: Slatka oda gadosti

SLIČNI ČLANCI