NOFX svira koncert koji ćete gledati kući – iz njihove kuće

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

nofx

Kako je ispravno primijetio urednik ovog portala, kalifornijski NOFX je jedan od najuspješnijih punk rock bendova svih vremena. Nikad nisu potpisali za veliku izdavačku kuću, već su osnovali svoju (Fat Wreck Chords), a prodali su više od osam miliona albuma – Kalifornija je izrodila najveći punk rock bend za koji najvjerovatnije nikad niste čuli.

Potpisnik ovih redova se može pohvaliti da ih je čuo uživo na Punk Rock Holidayu 2014. godine, a sada i vi imate priliku poslušati NOFX uživo! Kako klupskih koncerata neće biti u 2020. godini, a treba biti i oprezno optimističan za 2021. godinu, NOFX će u subotu, 19. septembra održati koncert uživo u kući vokala Fat Mikea. Koncert će biti streaman uživo.

Pored NOFX-a će svirati Slightly Stoopid, Fishbone, Bad Cop/Bad Cop, Get Dead, a najavljeni su i specijalni gosti: Laura Jane Grace (Against Me!), Avenged Sevenfold,  komičari i crtači grafita.

Koncert će se emitovati putem NoCap platforme, na kojoj možete kupiti virtuelnu kartu. Za 15$ (≈25 BAM) možete kupiti “običnu”, a za 25$ (≈41 BAM) VIP kartu koja vam garantuje (online) druženje sa bendom poslije koncerta. Koncert kreće u 11 navečer po srednjeevropskom vremenu (CEST).

Možda neće biti dobro kao na Punk Rock Holidayu, ali okupite ekipu, podijelite troškove karte i alkohola, i uživajte!

Minel Abaz
Minel Abaz
Bubnjar nekoliko sarajevskih punk grupa. Istaknuti antifašista i mislilac.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

Napiši svoje mišljenje

SLIČNI ČLANCI

Skip to content