Neuništivi: SAWA Fest se vraća u julu 2024. godine!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

sawa fest

Nakon što je zbog stravične oluje koja se desila na području Hrvatske i Bosne i Hercegovine u julu 2023. godine otkazano izdanje županjskog hardcore punk festivala SAWA Fest, ekipa iz Mind Eraser bookinga nas je početkom godine obradovala potvrdom datuma održavanja ovogodišnjeg izdanja festivala.

Tako će ove godine SAWA Fest biti održan od 18. do 20. jula. Lokacija još uvijek nije navedena, no za pretpostaviti je da će se festival i ove godine održati na lokalitetu Poloji u Županji.

Najavljeno je da će ukupan broj bendova na ovogodišnjem izdanju biti 30, a pored koncerta bendova, na festivalu će se moći pogledati i izložba, razne projekcije, ulična umjetnost.

Ulaz na SAWA festival i mjesto za kampovanje uz rijeku Savu su besplatni, uz opciju dobrovoljnih donacija, a na festivalu će biti dostupna hrana, piće, besplatan tuš i pitka voda. Ukoliko želite pomoći organizaciji samog festivala, pored donacija, ekipi SAWA festa se možete pridružiti u Županji kao volonter/ka od 12. do 18. jula 2024. godine.

Više informacija o SAWA Festu možete naći na oficijelnoj stranici festivala, Facebook i Instagram, kao i na Linktree profilu.

Izvan Svake Kontrole (ISK) će vas redovno izvještavati o svim novim informacijama vezanim za SAWA Fest, te ostale festivale od kojih neke i medijski podržavamo duži niz godina.

Hvala na čitanju! ISK testira nove načine komunikacije sa publikom, oslobođene algoritama društvenih mreža. 

Budi dio zajednice koja njeguje rock'n'roll i srodne subkulture!

PRIDRUŽI NAM SE NA ISK DISCORDU! 

Primaj garantovano svaku ISK objavu putem ISK kanala na popularnim aplikacijama!

ISK VIBER

ISK WHATSAPP

ISK TELEGRAM

Minel Abaz
Minel Abaz
Bubnjar nekoliko sarajevskih punk grupa. Istaknuti antifašista i mislilac.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI

Skip to content