Marduk NE DOLAZI u Sarajevo!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

marduksloga

Kao grom iz vedra neba, na oficijelnoj Facebook najavi koncerta Marduka i gostiju koji se trebao održati sutra u sarajevskoj Slogi, organizator Comrade Booking je prije pola sata objavio kako Marduk ne dolazi u Sarajevo.

Razlog otkazivanja sutrašnjeg koncerta je kvar na autobusu kojim su se prevozile grupe te nemogućnost iznajmljivanja novog prijevoznog sredstva. Prije dva dana Marduk je na svojoj oficijelnoj Facebook stranici objavio da je bus pokvaren, da se koncert u Rimu otkazao i da se radi na tome da se krene sutradan (16. oktobra). Potvrdu o otkazivanju cijeloj dijela turneje lokalnim promoterima dostavio je Mariusz Kmiolek iz poljske agencije Massive Music koja javno još uvijek nije potvrdila otkazivanje ove turneje.

Comrade Booking je izjavio kako će večeras do ponoći biti poznate informacije o refundiranju kupljenih karata i da li ćemo sutra u Slogi imati priliku gledati nastup grupe Moribund Oblivion koja je već stigla u Bosnu i Hercegovinu uz lokalnu podršku.

U nastavku pročitajte potpunu poruku Comrade Bookinga koja uključuje i privatni e-mail napisan od strane organizatora evropske turneje.

mardukotkaz

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

Napiši svoje mišljenje

SLIČNI ČLANCI

Skip to content