Ljubav i Bes ovog vikenda odjekuje Novim Sadom

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

ljubav i bes

Kao i prošle godine, festivalsku sezonu ispratit ćemo u Novom Sadu gdje se 22. i 23. septembra održava šesto izdanje festivala Ljubav i Bes. Danas je objavljena i satnica nastupa na Facebook najavi događaja koju preporučujemo da pogledate kako ne bi fulili one koje želite slušati.

Ovaj put, publici će se predstaviti 17 izvođača u hali K9 Station. Kako organizatori navode, svirat će bendovi  “malo tvrđeg opredjeljenja, koji sviraju hardkor i pank, ali biće upliva i u malo laganije melodije”. Drugim riječima, poprilično eklektičan festivalski sastav, ali ljubitelji Ljubavi i Besa znaju da je različitost bogatstvo.

Prvog festivalskog dana nastupaju stoneri Stonebride, hardcore bendovi All Except One, Majak i Ground Zero, punk rock School Bus i dub jazz trio Memlah, a nakon bendova, sa gromoglasnog Baraba Dub sound systema oglasiće se KaliBal (ex Kali Fat Dub) i selektor Prancing D.

U subotu program otvara ruski bend stacioniran u Novom Sadu, Izdanije, nakon njih na scenu izlaze beogradski Proto Tip, One Step Away iz Koprivnice, zrenjaninski Overdrive, zagrebački Mašinko, a poslednji bend koji će nastupiti je beogradski instrumentalni sastav Roza. Nakon njih, ide selekcija DJ-eva Kick Konga i Sebastiana Schunda.

Dnevne ulaznice u pretprodaji koštaju 1000 dinara i mogu se kupiti u kafićima Diego i Crni Ovan u centru Novog Sada. Na ulazu će cijena karte biti “neznatno veća”, kako navode iz organizacije.

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

Napiši svoje mišljenje

SLIČNI ČLANCI

Skip to content