Sisters of Mercy se vraćaju u Zagreb!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

sisters of mercy

Veliki koncert The Sisters of Mercy održat će se u Boćarski domu u Zagrebu 05.11.2023. O Ovo je veliki povratak Sestara u Zagreb, prvi nakon posljednjeg koncerta u Tvornici, i ovaj put u sklopu velike evropske turneje. Early bird karte za koncert su rasprodane u rekordnom roku, ali i cijeli kapacitet Boogalooa za koji se smatralo da će biti dostatan. Zato je koncert prebačen u Boćarski dom i karte se u pretprodaji još uvijek mogu nabaviti putem Entrio sistema.

The Sisters of Mercy je jedan od najutjecajnijih bendova gothic rock i postpunk scene, te nas sigurno očekuje večer ispunjena mračnim stihovima i hipnotičkim zvucima koji su oblikovali muzički krajolik decenijama. Ova britanska skupina poznata je po svojim emotivnim tekstovima, moćnim vokalima i inovativnom zvuku koji je osvojio srca fanova širom svijeta.

Njihovi tekstovi nisu samo stihovi, već putovanje kroz mračnu psihu i duboke emocije. Pripremite se za riffove koji će vas pokrenuti i za ritmove koji će vas razdrmati. Iako iza sebe imaju samo tri albuma, ova skupina je ostavila veliki pečat u historiji rock muzike.

Podršku na zagrebačkom koncertu pružit će im britanski duo The Virginmarys osnovan 2009. godine.

Vedad Kobiljak
Vedad Kobiljakhttps://www.izvansvakekontrole.com
Čovjek od pisane riječi, Vedad je gejmer, predavač i nastavnik sa istančanim sluhom za metal, rock i epsku fantastiku.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

Napiši svoje mišljenje

SLIČNI ČLANCI

Skip to content