Elektronske karte za sarajevski koncert Iced Eartha puštene u pretprodaju!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Kao što je već poznato, američki metal bend Iced Earth će posjetiti i Sarajevo u sklopu njihove turneje “Worldwide Plagues Tour 2014”. Datum održavanja sarajevskog koncerta je 26.1.2013. godine, a mjesto održavanja klub Sloga. Podršku Iced Earthu na ovoj turneji, pa i na sarajevskom koncertu pružit će američki thrasheri Warbringer, te australijski heavy metal bend Elm Street.

Danas je počela online pretprodaja karata za koncert Iced Eartha. Kako poručuju iz Sarajevo Metal Fest Promotionsa, elektronske karte dostupne su za kupovinu već sada putem servisa http://www.ticket4you.org/. Early Bird ulaznice, tj. promotivne ulaznice ograničene su na pedeset komada i koštaju 36 BAM ili 18 €. Standardna pretprodaja ulaznica počet će u petak, 11.10.2013. tačno u podne u klubu Sloga u Sarajevu, gdje će se koncert i održati. Nakon rasprodaje promotivnih ulaznica koje koštaju 36 BAM, standardne pretprodajne ulaznice koštat će 40 BAM (20 €), a na sam dan koncerta kartu ćete moći kupiti po cijeni od 50 BAM (25 €).

Požurite ukoliko želite doći do najjeftinijih ulaznica za ovo fantastično dešavanje! Ne zaboravite pratiti Facebook stranicu Sarajevo Metal Fest Promotionsa za najnovije vijesti vezane za sve koncerte u organizaciji SMF-a!

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI