Još jedan dan do drugog izdanja ISK TV Showa!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

U srijedu, 11.1.2012. godine u 22.00 imat ćete priliku na Kanalu 1 pogledati drugo izdanje televizijske emisije “Izvan Svake Kontrole”! Sjajni novi muzički uratci očekuju Vas na Kanalu 1 – od black metala, na staru školu deatha, pa sve do sleaze rocka! Naravno, od 22.30 bit će otvoren i drugi krug glasovanja za Vaše favorite!

Ne zaboravite, tri spota sa najviše Vaših glasova svaki mjesec ulaze u best of emisiju koja se emituje svake četvrte sedmice. Dakle, svaka četvrta emisija je emisija satkana od najboljeg po Vašem izboru!

Glasanje za spotove koji su se emitovali u prvoj epizodi “Izvan Svake Kontrole” traje još danas i sutra do 22.00. Trenutno vode Amorphis, Crowbar i Toxic Holocaust. Da li ćemo spotove ova tri benda gledati u četvrtoj emisiji, odlučit ćete samo i isključivo Vi, glasanjem na ISK Webzineu!

Uskoro Vas u televizijskom izdanju “Izvan Svake Kontrole” očekuju nove rubrike, ali i nagradne igre u kojima će moći učestvovati svi gledatelji i gledateljice!

ISK TV SHOW | Svake srijede od 22.00 na Kanalu 1. Reprize petkom od 12.00 i ponedjeljkom na utorak od 00.00.

Ukoliko nemate još uvijek Kanal 1, nazovite svog lokalnog kablovskog operatera i zahtijevajte da Kanal 1 bude uključen u ponudu televizijskih kanala. Live streaming je dostupan na http://www.justin.tv/k1sarajevo

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI