Izvan Svake Kontrole NE PODRŽAVA nacizam niti se bavi pretprodajom bilo kakve odjeće!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Dužan sam, kao urednik i osnivač “Izvan Svake Kontrole” reagovati na jedan slučaj koji je potresao Hrvatsku, a na određen način i ISK.

Redakcija portala Abrašmedia.info  je jučer na svojoj stranici prenijela informaciju o prodavnici “Izvan Kontrole” koja se nalazi u centru glavnog grada Republike Hrvatske, Zagrebu, gdje se po pisanjima hrvatskog portala TPortal.ht, a što prenosi Abrašmedia.info prodaje odjeća povezana sa ustaškom i neonacističkom ideologijom.

Zbog sličnosti imena ove prodavnice i našeg portala na naš e-mail upućeno je više poruka sa pitanjima da objasnimo zašto prodajemo odjeću sa nacističkim obilježjima.

Da ne idem duboko u ovu priču, navest ću samo sljedeće činjenice koje se veoma jednostavno mogu provjeriti.

– IZVAN SVAKE KONTROLE je medijski projekt lociran u SARAJEVU, BOSNI I HERCEGOVINI i nema NIKAKVE VEZE i NI NA KOJI NAČIN NE PODUPIRE imenovanu prodavnicu ”Izvan Kontrole”;

– IZVAN SVAKE KONTROLE se ne bavi pretprodajom, prodajom ni distribucijom nikakve odjeće, te ne posjeduje nikakav ured ni kancelariju ni u Sarajevu, a ni u Zagrebu;

– IZVAN SVAKE KONTROLE ne podržava NIJEDNU POLITIČKU, RELIGIJSKU, DRUŠTVENU IDEOLOGIJU osim zdravog razuma, poštovanja ljudskih prava i slobode svakog pojedinca sve dok ta sloboda ne ugrožava drugog, drugim riječima, suvišno je pisati da smo maksimalno antinacistički, antifašistički, antihomofobno, antidiskriminatorno orijentisan projekt.

– NISMO vlasnici, moderatori, administratori, komentatori ni posjetitelji web stranice www.izvankontrole.com, te ni na koji način ne utječemo na politiku te prodavnice.

SVE INFORMACIJE O “IZVAN SVAKE KONTROLE” MOŽETE POTRAŽITI I TREBATE POTRAŽITI ISKLJUČIVO NA NAŠIM STRANICAMA KOJE SU MODERIRANE ISKLJUČIVO OD STRANE NAS:

WWW.ISK.INT.BA

WWW.FACEBOOK.COM/IZVANSVAKEKONTROLE

WWW.MYSPACE.COM/ISKWEBZINE

WWW.TWITTER.COM/ISKTWEET

Nadam se da je ovo razrješilo misteriju i za sami kraj…

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

Napiši svoje mišljenje

SLIČNI ČLANCI

Skip to content