Iced Earth u Sarajevu u januaru naredne godine, “lažni” Iced Earth u Sarajevu ove sedmice!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Američki metalci Iced Earth koji su očigledno jedan od najomiljenijih metal bendova Bosancima i Hercegovcima (i konstitutivnim narodima) stižu u Sarajevo! Potvrđeno je to promotivnim posterom za njihovu svjetsku turneju 2014. godine.

Organizatori koncerta su SMF Promotions. Zasad su poznati podaci o mjestu i datumu održavanja, sarajevski klub Sloga 26.1.2014. godine, a sve dodatne informacije bit će naknadno objavljene.

No čini se da nikad nije dosta bradatih muškaraca u pripijenim teksas jaknama, prslucima i pantalonama. Za čuti pjesme Iced Eartha uživo nećete morati čekati sve do januara, već ćete 27.4.2013. godine moći u klubu AG u Sarajevu prisustvovati promotivnoj partiji povodom objave novog live albuma i DVD izdanja benda ICED EARTH po imenu “Live in Ancient Kourion”. Sadržaj večeri neće biti samo gledanje novog DVD izdanja, već i nastup zagrebačkog Iced Earth Tribute benda SET ABOMINAE koji priprema repertoar od preko dva sata najboljih pjesama Iced Eartha! Cijena karte za ovo dešavanje je 5 KM, a sve počinje u 21.00 h.

 

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI