Father Befouled – Revulsion of Seraphic Grace

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Poprilično sam zasićen količinom death metal izdanja različite kvalitete, ali uvijek rastućeg kvantiteta, koje preslušavam iz mjeseca u mjesec, tako da se na jednom od njih trebalo slomiti koplje, a po svemu sudeći bit će to treći album američkog death metal benda Father Befouled. Kako inače pokušavam dati barem iole suvisle informacije o samom izdanju ukoliko me muzika barem jednoprocentno tangira, ovaj put ću se držati samo samih činjenica koje ću izbiflati i odoh doma.

Dakle: Father Befouled je dijete Justina Blakea Stubbsa, vokala i gitariste koji je bend oformio 2007. godine u Atlanti u saveznoj državi Georgia. Otad je prošlo godina i godina, a sadašnju postavu čine članovi koji su ostavili popriličan trag u underground, pretežno death metal sceni Sjedinjenih Američkih Država u dvadeset i prvom vijeku, poput bubnjara Elektrokutionera koji odsvira set dionica za neki novi album svaki put kad vi popijete jutarnju kafu (ili čaj).

Treće studijsko cjelovečernje izdanje ovog death metal kvarteta potpuno je i sablasno prozirno odavanje počasti Incantationu i američkom death metalu koji dijeli motive sa tim velikanima. U trideset i šest minuta čut ćete težak death metal, lišen bilo kakve lične poruke, a kamoli originalnosti, čak su i imena pjesama svedena na -ejšn of -ejšn varijante koje navodno, pored Incantationa odaju počast i kozi i Mračnom gospodaru. Bez mozga, ali ko voli, nek izvoli, ima još hejbet ovakvih.

Eto, sušte činjenice i bez pokušaja da objasnim bilo šta bilo kome. Uživajte u ostatku večeri.

COVER ART:

INFO:

Ime benda: Father Befouled
Ime izdanja: Revulsion of Seraphic Grace
Izdavač: Dark Descent Records
Godina izdanja: 2012
Website benda: http://www.fatherbefouled.com/

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI