Entombed A.D. i Grave za pet dana u Sarajevu!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

entombedplakat

Još nas samo pet dana dijeli od sedmog oktobra kada će na bini sarajevskog kluba Sloga zasvirati dva legendarna švedska benda – Entombed A.D. i Grave!

Sarajevo je jedna od tačaka na mapi velike evropske turneje kojom se predstavlja novi album Entombed A.D.-a “Back To The Front” koji je objavljen u avgustu ove godine.

I Entombed A.D. i Grave osnovani su osamdesetih godina u Švedskoj, te su u bogatim karijerama definisali karakteristični zvuk švedskog death metala koji predstavlja fascinantan spoj melodije i žestine. Autori su klasika kakvi su “Left Hand Path”, “Clandestine” i “Wolverine Blues”, dok Grave stoji iza moćnih izdanja kakva su “Into The Grave”, “Soulless” i “Endless Procession of Souls”. Na sarajevskom koncertu svirat će i švedska grupa Implode.

Karte se i dalje mogu nabaviti u pretprodaji, svakim danom osim nedjelje od 09.00 do 17.00 u klubu Sloga. Za sve zainteresirane koji žive izvan Sarajeva, otvoren je e-mail za rezervacije ulaznica – smf.ulaznice@gmail.com. Na dan koncerta, cijena karata će porasti.

Vidimo se na frontu!

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

Napiši svoje mišljenje

SLIČNI ČLANCI

Skip to content