Brutal Assault 2022 – KAL bina i raspored bendova po danima festivala

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Jedan od najpopularnijih festivala ekstremne umjetnosti, Brutal Assault, objavio je raspored bendova po danima jubilarnog, dvadeset i petog izdanja festivala koji se održava od devetog do trinaestog avgusta u tvrđavi Josefov na sjeveroistoku Češke republike.

Kolaps evropskih aerodroma, otežana logistička povezanost, kao i inflacija samo su neki od faktora koji definitivno ne rade u korist organizatora dešavanja širom Evrope, tako da su otkazivanja u posljednjem trenutku postala realnost sa kojom se suočava i Brutal Assault.

Tako su, nažalost, bendovi Atari Teenage, Exhumed, Pensées Nocturnes, Rings Of Saturn, Sacred Reich, Soreption, The Agonist, Vitriol i Winterfylleth primorani otkazati svoje nastupe.

Sa vedrije strane, GOROD, HAEMORRHAGE, HIDEOUS DIVINITY, IGNEA, SCHIZOPHRENIA i STAKE su nova imena na listi bendova ovogodišnjeg izdanja festivala.

Organizatori Brutal Assaulta su ovom prilikom najavili i polovinu izvođača KAL bine, koja kao i prethodnih godina, okuplja mračnu stranu elektronske muzike u specifičnom ambijentu unutar tvrđave Josefov.

Ulaznice za ovogodišnji Brutal Assault festival možete nabaviti na www.brutalassault.cz/en/tickets

Više informacija o Brutal Assault festivalu možete naći klikom na oficijelni sajt www.brutalassault.cz, te Izvan Svake Kontrole koji je jedini medijski partner festivala za područje Bosne i Hercegovine.

Goran Salković
Goran Salković
Dugogodišnji saradnik ISK, čovjek broj jedan organizacije Sarajevo Metal Fest Promotions.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI

Translate »