Beartrap i Witch Cult ne nastupaju večeras: umjesto njih sa Motherpigom Nema Teorije

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Najnovije vijesti vezane za drugi Sarajevo Metal Fest 2012 Warm Up koji se trebao održati večeras u sarajevskom Kriterionu nisu nimalo svjetle.

Zbog izrazito neprofesionalnog pristupa bendova BearTrap i Witch Cult svirci u Bosni i Hercegovini, bez obzira na potpuna i detaljna uputstva od strane SMF Promotionsa i BHxHC Bookinga, navedeni bendovi nisu uspjeli ući u Bosnu i Hercegovinu. SMF Promotions i BHxHC Booking nisu uspjeli ni na koji način omogućiti ulazak ovih bendova na tlo Bosne i Hercegovine, te ne preuuzimaju nikakvu odgovornost za nedolazak ovih bendova.

Banjalučki Deer in The Headlights koji je također trebao nastupiti večeras u Kriterionu jučer je otkazao svoj nastup zbog porodične tragedije jednog od članova benda.

Zagrijavanje za treće izdanje Sarajevo Metal Festa 2012 će se ipak održati večeras u Kriterionu. Sa početkom u 22.00, Motherpigu će se na bini Kriteriona pridružiti i sarajevski hardcore punk bend Nema Teorije. Nema Teorije osnovala su četiri mladića sa sarajevskog asfalta 2008. godine. Uz autorske pjesme koje balansiraju između američke, njemačke i engleske škole punka sa korijenom u staroj školi, Nema Teorije izvodi i probrane punkerske obrade bendova i umjetnika kao što su GG Allin, The Exploited i Agnostic Front.

Koncert počinje u 22.00 i cijena karte spuštena je sa 10 BAM na SAMO 3 BAM!

Izvan Svake Kontrole Vas poziva da podržite bendove Motherpig i Nema Teorije!

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

Napiši svoje mišljenje

SLIČNI ČLANCI

Skip to content