Vikend u Sarajevu: Pasi večeras, sutra koncert za pomoć Amaru Šaboviću

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Ukoliko želite isplanirati dobar rock’n’roll vikend, a nalazite se u Sarajevu, ne trebate tražiti dalje, imamo sjajne prijedloge!

Večeras u klubu AG prvi Sarajevo Punk Fest Winter Show na kojem će nastupiti riječki Pasi i sarajevski Deus Ex Carousel. Cijena ulaznice je 10 KM, a konzumacija je uključena u cijenu.

Pasi su osnovani u martu 1996. godine na Vežici u Rijeci. Predstavljaju sami vrh melodičnog punka Balkana. Posljednji put su u Sarajevu nastupali 2011. godine. Deus Ex Carousel je sarajevski rock’n’roll bend kojeg čine članovi bendova Hellride i Motherpig.

***

Sutra u Pro Rock Clubu Johnny u Sarajevu održat će se dobrotvorni koncert za pomoć Amaru Šaboviću. Amar Šabović boluje od cistične fibroze i neophdna mu je transplantacija pluća izvan Bosne i Hercegovine, a zahvat košta 150.000 Eura.

Cistična fibroza se manifestuje kroz česte upale pluća poslije kojih svaki put ostaju trajne posljedice. Amar svakodnevno koristi lijekove, ali spasiti ga može jedino transplantacija.

Na koncertu će vas zabavljati La Grange – Tribute to ZZ TOP iz Širokog Brijega, The Evolution iz Bihaća te mostarski Kultni Arpa Bend. Cijena ulaznice je 3 KM. Ukoliko ne možete prisustvovati koncertu pozovite 090 291 089 i dajte svoj doprinos.

Ukoliko ste u mogućnosti možete izvršiti i uplate u Unicredit banci:

Transakcijski broj: 3389102539435949
Broj računa: 40240363000

Organizatori koncerta su Moto Klub Ultra Team iz Sarajeva i Pro Rock Club Johnny.

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI