Večeras počinje Spine Twister Festival

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Upozorenje: raspored nastupa određenih grupa se promjenio u odnosu na plakat koji je dostupan javnosti, kao i predstavljen ovdje. Za najnovije informacije molimo Vas da posjetite https://www.facebook.com/events/561470787232906/
ISK Web Magazin ne odgovara za bilo kakve promjene u rasporedu nastupa na Spine Twister Festivalu.

Spine Twister Festival, trodnevni festival hardcore i metal zvuka koji organizuju BHxHC Booking i Comrade Booking počinje večeras. U FIS Clubu Bock (ulica Musala BB, ukoliko je neko zaboravio gdje se Bock nalazi) na prvoj večeri nastupit će bendovi As They Burn i Instead of a Kill, uz podršku grupa Shipwrecked i Orisons in Vain iz Sarajeva.

Ulaz je 8 KM, a uračunata je konzumacija od 3 KM.

Bendovi Risk It! i Bloodshed Remains koji su trebali svirati na drugoj noći festivala neće doći u Bosnu i Hercegovinu – tačnije, otkazali su sve datume turneja jer je po član iz svakog benda zadobio ozbiljne zdravstvene povrede, te su turneje u potpunosti otkazane. Saznajemo da druga noć Festivala nije otkazana, te će se održati po protokolu, 22.9.2013. godine uz učešće grupa Almost Failed, Hardfaced i još jednog benda koji će predstavljati lokalnu podršku. Cijena ulaza će iznositi samo 3 KM. Više, nadamo se kompletnijih informacija donijet ćemo vam u toku današnjeg ili sutrašnjeg dana.

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI

Translate »