Srednji Prst visoko u zraku već petu godinu!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Postoje dvije kategorije ljudi… onima koji ova vijest nimalo neće biti jasna i oni koji će je prihvatiti sasvim normalno.

Večeras, podcastom novog izdanja emisije “Srednji Prst”, Srednji Prst Rap Show slavi pet godina postojanja.

Srednji Prst započeo je svoje postojanje u vidu bloga na servisu Blogger.ba. Onda se transformisao u radijsku emisiju na pokojnom Radiju 202, a danas postoji kao emisija na Radiju Federacije Bosne i Hercegovine i u vidu bloga/portala na adresi www.srednjiprst.com.ba.

Osnova novinarskog posla koje obavlja ekipa emisije “Srednji Prst” je objektivno izvještavanje i predstavljanje hip-hop subkulture sa posebnim akcentom na bh i regionalnu scenu. Svojim upornim radom i usmjerenjem ka kvaliteti, a ne kvantitetu, Srednji Prst je zaslužio povjerenje rap scene širom regiona.

Mnogi ne znaju (a trebali bi znati) da je ekipa emisije “Srednji Prst” u dosta navrata gostovala sa svojim muzičkim izborom na emisiji “Izvan Svake Kontrole” dok smo svi bili okupljeni na Radiju 202, a svojim dolascima na koncerte i reklamiranjem rock’n’roll dešavanja uveliko potpomogla bh rock’n’roll underground, što čine i danas.

Ovom prilikom ekipa okupljena oko “Izvan Svake Kontrole” želi čestitati sretan peti rođendan ekipi “Srednjeg Prsta”, nemirne FM talase, još mnogo dobre tvrde repčuge, kao i želju i ustrajanje u borbi za zvuk koji vole i poštuju!

Poslušajte rođendansko izdanje emisije “Srednji Prst” večeras na Radiju Federacije Bosne i Hercegovine. Streaming putem stranice www.rtvfbih.ba. Za više informacija o frekvencijama, posjetite FB PROFIL SREDNJEG PRSTA.

http://www.youtube.com/watch?v=CEwKCu0P89c

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI