Pero Defformero promoviše novi album u Sarajevu i Mostaru

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

PeroHalloween

Sada već tradicionalno, BHxHC Booking u saradnji sa Sarajevo Metal Fest Promotions organizuje Halloween koncert u Sarajevu.

Datum dobro poznat, 31.10.2014., a mjesto Klub AG. Ove godine, noć kada naše stvarno lice izbija na površinu u vidu šarenih maski bit će ujedno i sjajna prilika za promociju novog albuma “Jer To Liči Na Taj Način?” benda Pero Defformero.

Ovi pioniri novokomponovanog gastarbajt metala ranije ove godine objavili su novi, dugoočekivani album sa kojeg su već bile poznate i na koncertima svirane numere poput “Sedmice na Lotu”, “Metal Sviraću” i “Ćerka Đavola”.

Pero Defformero će dijeliti binu u Sarajevu sa southern/stoner/sludge bendom Misery Crown koji je ove godine objavio i novo EP izdanje “One Stone”.

Ograničeni broj karata možete kupiti u pretprodaji u Korneru Pubu u Sarajevu po cijeni od 7 KM, dok će karta na ulasku u klub AG koštati 10 KM. Organizatori napominju da je maskiranje poželjno, a mi da je i isplativo jer se za najmaštovitije maske dijele vrijedne nagrade.

Odlična vijest stiže i za sve ljubitelje benda Pero Defformero iz Mostara – Pero Defformero nakon Sarajeva putuje u Mostar gdje će 1.11.2014. godine nastupiti u OKC Abrašević! Karte po pretprodajnoj cijeni od 7 KM su već dostupne u prodaji u OKC Abrašević, a dobra je vijest da će noć zaista biti bogata sadržajem – pored Pere Defformera, u Mostaru će svirati i hadžićki metalpunkeri Dozer, teferidž punk grupa Bezbeli Apstraklije iz Sarajeva, kao i Dark Reflexions iz Austrije.

 

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI