Oficijelni trailer remakea Evil Deada!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Šesnaestog oktobra na internetu se pojavila bootleg verzija trailera remakea Evil Deada. Nijedan trailer jednog horror filma nije izazvao tolike salve reakcije u zadnjih nekoliko godina.

Evil Dead iz 1981. godine smatra se jednim od horror klasika. Film je izrodio i dva nastavka, a zadnjih deset godina šuškalo se o četvrtom dijelu filma da bi se na kraju ipak otkrilo da se neće snimati četvrti dio, već remake prvog dijela. Sam Raimi, režiser originalnog djela, vraća se u ulozi koscenariste, režiser je Fede Alvarez, a ikona horror kinematografije, Bruce Campbell, koji je u prva tri dijela utjelovio lik antiheroja Ashleya J. Williamsa, ostavio se motorke i duple sačmarice i uhvatio producentskog posla. Bruce Campbell je za medije izjavio da će novi Evil Dead biti mrtav ozbiljan, te da samim tim nema prostora za lik Asha, kao ni da autori filma nisu željeli stvarati pritisak glumcima kako bi oni oponašali Asha.

Glavnu žensku ulogu Miu, koju su autori nazvali ženskim Ashom, utjelovit će mlada Jana Levy.

Još nekoliko detalja vezanih za remake Evil Deada: dok je prvi dio snimljen za 375.000 dolara, za drugi dio izdvojeno je čak 14.000.000 dolara. Film će doživiti premijeru 12.4.2012. godine u Sjedinjenim Američkim Državama.

A trailer? Izvolite. I recite šta mislite u komentarima.

http://www.youtube.com/watch?v=ceBXUyuv4Q0

 

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI