Odgovori na nagradno pitanje i osvoji ulaznicu za sutrašnji koncert Goblina!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

goblini_2013a_fotoMarkoRistic_f

Dva dana odličnih koncerata su pred nama. Ljubitelji hip-hopa će večeras u amfiteatru Doma mladih moći uživati uz splitske Dječake i mostarske Sove, ali to barem na ovom portalu nije tema emisije!

Ono što jeste je punk rock ludilo koje nas očekuje sutra. Comrade Booking Vas poziva na sarajevski koncert Goblina koji će se održati sutra, 23.8.2014., u amfiteatru Doma mladih. Goblini su osnovani 1992. godine u Šapcu. Bend su osnovali gitarista Alen Jovanović, basista Vladislav Kokotović i pjevač Branko Golubović. U karijeri su objavili pet studijskih albuma, od kojih je posljednji “Roba sa greškom” objavljen 2013. godine i označio je povratak Goblina koji su prekinuli rad nakon koncerta u Zagrebu 2001. godine. Goblini i njihovo stvaralaštvo su bili tema i dokumentarnog filma “Ima nas gomila” iz 2010.godine koji je snimljen u produkciji Televizije Vojvodine. 

Od njihovog posljednjeg sarajevskog koncerta prošlo je šesnaest godina. Ovo je savršena prilika da ih pogledate i poslušate uživo. Na svom koncertu Goblini će ugostiti i bendove podrške Regaining The Crown, What Matters Most i Blitzkrieg. Kartu još danas po pretprodajnoj cijeni možete nabaviti u caffe baru Rock Teatar (Čobanija 10) u Sarajevu, a na ulazu će sutra koštati 20 KM. Pretprodajna cijena je 15 KM.

Izvan Svake Kontrole i Comrade Booking vas nagrađuju sa jednom ulaznicom za sutrašnji koncert Goblina. Ono što trebate uraditi je odgovoriti na sljedeće pitanje: “U nazivu albuma “U Magnovenju” nalazi se riječ magnovenje. Šta znači magnovenje?”

Tačan odgovor (ili viđe njih, ima više sinonima), uz svoje ime i prezime (ono koje vam se nalazi na ličnim dokumentima) pošaljite na adresu izvansvakekontrole@gmail.com uz OBAVEZAN subject: GOBLINI SARAJEVO, a mi ćemo do kraja dana ili sutra ujutro izvući nasumičnog pobjednika/cu. Kartu će sretnik/ca moći preuzeti na ulazu.

Pročitaj i ovo:  Turneja grupe My Pitbull Lucifer počinje u Sarajevu

 

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

Napiši svoje mišljenje

SLIČNI ČLANCI

Skip to content