Novo live DVD izdanje benda Motorhead stiže ovaj mjesec!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

“The Wörld Is Ours Volume 1: Everywhere Further Than Everyplace Else” je ime novog live DVD izdanja benda Motorhead koje će se na tržištu Evrope pojaviti 18.11.2011. godine, u Velikoj Britaniji tri dana kasnije, a u Sjedinjenim Američkim Državama tek u januaru 2012. godine.

Na ovom DVD izdanju imat ćemo priliku pogledati snimku cijelog koncerta iz Chilea, tj. iz hale Teatro Caupolican koju su snimali Banger Films, a režiju je odradio Sam Dunn, autor dokumentaraca kao što su “Flight 666” i “Global Metal”. Pored čileanskog nastupa, na DVD će se naći i snimci sa koncerata u New Yorku i Manchesteru, kao i tri intervjua iz tri grada: Santiaga, Atlantic Cityija i Manchestera.

Ovo live DVD izdanje prati bend na turneji kojom promovišu album iz 2010. godine “The Wörld Is Yours”. Ovo live izdanje izlazi u DVD i BluRay varijanti, a posebno kolekcionarsko ograničeno izdanje sadrži DVD, dupli CD Digipack sa pjesmama iz Chilea, Manchestera i New Yorka, LP-jeve sa nastupa u Manchesteru i New Yorku (pune snimke koncerata!), “Motorhead Crew” majicu, backstage propusnicu i dio backdropa (binski zastor) sa turneje “The Wörld Is Yours”, a sve to zapakovano u specijalno kreiranu Motorhead torbu. Ovaj limitirani pack će se moći nabaviti samo putem interneta na ovoj stranici.

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI