Neurosis po prvi put u Hrvatskoj!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

neurosis_band

U Hrvatsku po prvi put stiže kultni eksperimentalani post metal bend, Neurosis. Njihov jedinstveni zvuk vuče korijene iz hardcore punka i doom metala, a osjete se i utjecaji industrial, ambiental, post punk i prog rock zvuka.

Bend su 1985. godine osnovali Scott Kelly, Dave Edwardson i Jason Roedar ( bivši članovi Violet Coerciona), ugledavši se na britansku crust scenu. S vremenom je Neurosis stilski napredovao do svog današnjeg, teško definirajućeg unikatnog zvuka.

Njihovi koncerti su često opisani kao magično putovanje isprepleteno zvukom i vizualnim elementima.

Ulaznice u predprodaji po cijeni od 155,00kn mogu se kupiti sustavu Entrio.hr te na svim službenim predprodajnim lokacijama, a na dan koncerta cijena ulaznice iznosi 190,00kn

“Još jednom napominjemo: Neurosis je glazba. I umjetnost. Umirujući testament najsjajnijih i najjasnijih trenutaka u našim životima. A ako vi to ne znate, to ne čini ovu izjavu manje istinitom. Dok nas smrt ne rastavi. ” Eugene S. Robinson (Oxbow)

 

Dženan Suljević
Dženan Suljević
Dženan je pod ISK zastavom proveo najviše vremena na poziciji urednika ISK radijske emisije. Povremeno piše za ISK Web Magazin i posjeduje mnogo više konzola nego slobodnog vremena.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI

Translate »