Kokainski osmijesi mladih Norvežana: Poslušajte “Six Line” grupe Orbiter

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Foto: Olya Lavrik

Norveška je skriveni dragulj, zemlja u koju Bosanci i Hercegovci ne znaju da žele emigrirati. Mnogi smatraju da je Njemačka pravo odredište, no oni koji znaju gdje se sluša i svira pravi metal, uvijek će glasati za Skandinaviju.

Norveški Orbiter uskoro će objaviti album “Resist, Submit, Repeat”, a javnosti su se predstavili singlom “Six Line”. Teška rifaža uveliko vuče na stranu sludgea koju ja ne volim pretjerano, ali ipak u pjesmi ima dovoljno gruv momenata da se ne prebaci i krene dalje. A možda je i do vokala. Ko će ga znati.

“Pjesma je o konzumaciji previše kokaina i pomišljanju da si kralj svijeta, a stvarnost je dijametralno suprotna tome”, rekao je za Decibel vokal i gitarista Kim Rune Johansen.

“Sam naslov albuma je opis samodestruktivnog kruga propadanja u životu i nemogućnosti da naučiš iz vlastitih grešaka. Kada pružaš otpor iskušenjima kakva su alkohol, droge ili ponašanja, pa im se onda predaš u slabim momentima i nastaviš ponavljati krug, iznova i iznova”, nastavlja Johansen.

Debitantsko istoimeno izdanje Orbitera dostupno je na Bandcampu.

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI

Translate »