Još samo danas karte za koncert Iced Eartha po pretprodajnoj cijeni!

Podrži ISK na Patreonu!

Voliš ISK? Podrži naš rad pretplatom na servisu Patreonu! Klikni...

Sinoć su u Ljubljani Iced Earth, Warbringer i Elm Street održali fantastičan koncert. Bio je to početak balkanskog dijela turneje “Worldwide Plagues 2014”. Danas ovi bendovi sviraju na skoro pa rasprodanom koncertu u Zagrebu, a sutra dolaze po prvi put u Sarajevo, u Bosnu i Hercegovinu.

Atmosfera pred koncert je fantastična, a socijalne mreže već vrve Youtube klipovima, slikama, tekstovima pjesama Iced Eartha.

Ovom prilikom napominjemo da je danas POSLJEDNJI DAN da kupite kartu za sutrašnji koncert po pretprodajnoj cijeni. Još samo danas, u klubu Sloga do 18.00 sati imate priliku kupiti ulaznice po cijeni od 40 KM. Oni koji ne mogu doći do kluba Sloga, još samo danas mogu rezervisati svoje ulaznice putem e-mail adrese ieulaznice@gmail.com (napisati ime, prezime, kontakt telefon, grad i broj ulaznica) ili kupiti ih putem web shopa www.ticket4you.org.

Vrata kluba Sloga otvaraju se u 20.00 h, a do kraja današnjeg dana, Sarajevo Metal Fest Promotions objavit će i satnicu koncerta, a mi ćemo je prenijeti i ovdje. Iz Sarajevo Metal Fest Promotionsa poručuju da će se rezervisane karte moći podići na dan koncerta od 19.00 na vratima kluba Sloga (Mehmeda Spahe 20). Preporučujemo vam da na vrijeme dođete po svoju rezervisanu kartu kako ne bi došlo do gužve. Cijena karte na dan koncerta iznosi 50 KM.

 

Arnel Šarić Sharan
Arnel Šarić Sharanhttp://www.izvansvakekontrole.com
Osnivač ISK i osoba koja malo previše voli rock'n'roll za vlastito dobro.

ČITAJ OD ISTOG AUTORA

SLIČNI ČLANCI